Šah se na velika vrata vraća u hotel „Fontana“

U hotelu „Fontana“ u Vrnjačkoj Banji, u prisustvu sponzora, organizatora, igrača i domaćina svečano je otvoreno 14. pojedinačno prvenstvo Srbije u šahu za muškarce i žene

U jako prijatnom okruženju sve do nedelje 13. decembra vodiće se velika borba, kako u muškoj, tako i u ženskoj konkurenciji.

Nakon intorniranja himne i predstavljanja svih takmičara prisutnima se obratio potpredsednik Šahovskog saveza Srbije Obren Ćetković, u odsustvu predsednika Dragana Lazića.

– Pripala mi je čast da vas pozdravim i poželim dobrodošlicu kao i uspeh u ovako lepom turističkom mestu. Svim učesnicima želim uspeh. Iskoristio bih priliku da poželim brz oporavak predsedniku saveza Draganu Laziću kao i generalnom sekretaru Andriji Jorgiću koji opravdano nisu sa nama danas – rekao je Ćetković.

I zamenik predsednika opštine Vrnjačka Banja Dane Stanojčić svečano je otvorio šampionat.

– Drago mi je što je Vrnjačka Banja dobila domaćinstvo ovakvog turnira. Nekada su ovde igrali šampioni Jugoslavije, a posle kraće pauze šah se ponovo vratio kod nas. Zahvaljujem se šahovskom savezu i želim dobrodošlicu i odlične mečeve svim učesnicima – istakao je Stanojčić.

Turnir se odigrava po Berger sistemu, svako protiv svakog, devet kola u sedam dana.

b
o
o
k

n
o
w
Book now
Hotel Fontana Vrnjacka Banja

Rezervišite smeštaj

Pristupni kod (opcija)

Promeni / Otkaži rezervaciju »