Wellness centar

Moderno opremljen Wellness centar „Fontana“ predstavlja mesto za beg od svakodnevnice, oazu mira i uživanja u opuštajućem okruženju.

SLANA SOBA

Tretman koji zamenjuje boravak na moru, haloterapija, jedan je od najpopularnijih sadržaja našeg wellness centra. U prostoriji temperature 25°C, vazduh je obogaćen najfinijjim česticama kamene soli, što u velikoj meri pozitivno utiče na respiratorni sistem.

TURSKO KUPATILO (HAMAM)

Upotreba turskog kupatila preporučuje se radi poboljšanja opšteg mentalnog i fizičkog zdravlja. Zbog toga što je stopa vlažnosti oko 100%, toplota u turskom kupatilu se podnosi lakše nego u sauni.

TEPIDARIJUMI

Tepidarijumi ili tople klupe smešteni u relax zoni, radi kompletne relaksacije, zagrevaju se do temperature od 37°C. Na taj način telo odaje onoliko toplote koliko i prima uz minimalno korišćenje energije. Preporučuje se osobama svih starosnih dobi.

TUŠ DOŽIVLJAJA

Kombinacija zvučnih i svetlosnih efekata uz prijatan tretman kapljicama vode, tuševi doživljaja pozitivno utiču na migrene i napetost u čitavom telu.

SAUNE

Na rapolaganju Vam je tri tipa sauna:

  • FINSKA SAUNA: sa temperaturom i do 100 °C i niskom vlažnošću vazduha, zbog čega je još i zovu „suva sauna“. Boravak u njoj oslobađa organizam od štetnih materija i toksina, jača imunološki sistem, opušta telo od napetosti i stresa.
  • INFRACRVENA SAUNA: Drvo nordijske omorike, visoka temperatura i brži efekat znojenja, glavne su karakteristike ove saune. IC zraženje podstiče lučenje enforfina (hormon sreće) što dovodi do dobrog raspoloženja, te ima veliki značaj u borbi protiv stresa.
  • BIO SAUNA: predstavlja prijatnu kombinaciju finske i parne saune gde se temperatura kreće do 60°C uz vlažnost vazduha do 50 %. Boravak u njoj deluje opuštajuće na mišiće i ima pozitivan uticaj na respiratorne organe.

Best
price
r
e
z
e
r
v
i
š
i
Rezerviši
Hotel Fontana Vrnjacka Banja

Rezervišite smeštaj

Pristupni kod (opcija)

Promeni / Otkaži rezervaciju »