Wellness & Spa centar

Wellness centar

Moderno opremljen Wellness centar „Fontana“ predstavlja mesto za beg od svakodnevnice, oazu mira i uživanja u opuštajućem okruženju.

SLANA SOBA

Tretman koji zamenjuje boravak na moru, haloterapija, jedan je od najpopularnijih sadržaja našeg wellness centra. U prostoriji temperature 25°C, vazduh je obogaćen najfinijjim česticama kamene soli, što u velikoj meri pozitivno utiče na respiratorni sistem.

TURSKO KUPATILO (HAMAM)

Upotreba turskog kupatila preporučuje se radi poboljšanja opšteg mentalnog i fizičkog zdravlja. Zbog toga što je stopa vlažnosti oko 100%, toplota u turskom kupatilu se podnosi lakše nego u sauni.

TEPIDARIJUMI

Tepidarijumi ili tople klupe smešteni u relax zoni, radi kompletne relaksacije, zagrevaju se do temperature od 37°C. Na taj način telo odaje onoliko toplote koliko i prima uz minimalno korišćenje energije. Preporučuje se osobama svih starosnih dobi.

TUŠ DOŽIVLJAJA

Kombinacija zvučnih i svetlosnih efekata uz prijatan tretman kapljicama vode, tuševi doživljaja pozitivno utiču na migrene i napetost u čitavom telu.

SAUNE

Na rapolaganju Vam je tri tipa sauna:

  • FINSKA SAUNA: sa temperaturom i do 100 °C i niskom vlažnošću vazduha, zbog čega je još i zovu „suva sauna“. Boravak u njoj oslobađa organizam od štetnih materija i toksina, jača imunološki sistem, opušta telo od napetosti i stresa.
  • INFRACRVENA SAUNA: Drvo nordijske omorike, visoka temperatura i brži efekat znojenja, glavne su karakteristike ove saune. IC zraženje podstiče lučenje enforfina (hormon sreće) što dovodi do dobrog raspoloženja, te ima veliki značaj u borbi protiv stresa.
  • BIO SAUNA: predstavlja prijatnu kombinaciju finske i parne saune gde se temperatura kreće do 60°C uz vlažnost vazduha do 50 %. Boravak u njoj deluje opuštajuće na mišiće i ima pozitivan uticaj na respiratorne organe.

Spa centar

HIDRO-MASAŽNI BAZEN

Sa toplom vodom gde temperatura varira od 30‎°C do 35‎°C, dimenzija 7 m x 2 m, predstavlja drugi najposećeniji sadržaj nakon sauna parka. Benefiti hidromasaža su višestruki. Za hidromasažu stopala i listova namenjena je mlaznica koja izvire iz poda, dok su bočne mlaznice namenjene za relaksaciju vratne i leđne regije. Podvodne masaže se preporučuju kod reumatskih stanja i za otklanjanje napetosti i umora.

JACUZZI

Predstavlja dopunu sadržajima, temperature do 34‎°C, koristi se prevashodno za relaksaciju i opuštanje mišića.

BAZEN ZA REKREATIVNO PLIVANJE

U kombinaciji sa našim Wellness & Spa sadržajima predstavlja pravo zadovoljstvo gde se upotpunjuje efekat sauna. Bazen u Spa centru je dimezija 10 x 6 x 1,5 m, temperature do 30‎°C. Namenjen je relaksaciji i zadovoljavanju potreba posetilaca u okviru wellnessa kao celine.

DEČIJI BAZEN

Predstavlja deo namenjen za najmlađe posetioce. Mališani mogu uživati u kružnom bazenu temperature do 32‎°C.

Tretmani tela

Savremeni život i naporna svakodnevnica znatno otežavaju telu da ostane odmorno i sveže. Zato je tu naša oaza mira koja pruža savršenu harmoniju Vašem umu i telu.

Različiti tipovi masaža i tretmana će Vas oporaviti i vratiti Vašem telu potrebnu energiju.

Piling na bazi kafe, masažna sveća koja hidrira kožu, školjka iz Tihog okeana, energetski tretman na bazi kokosa i guarane, samo su neki od naših tretmana. Da bi naši klijenti bili zadovoljni, pažljivo smo odabrali najbolju kozmetiku nemačkog porekla Dr. Rimpler, kao i francusku organsku kozmetiku Phyt’ s. Ako dublje zavirite u naš svet doživećete nesvakidašnje iskustvo.

Tretmani lica

Negovanjem i posvećenošću koži lica, kožu činite gipkijom, jer je ona svakako prva izložena štetnim uticajima iz spoljašnjeg sveta.

Naš Wellness centar Vam nudi širok spektar tretmana namenjen svim tipovima kože, kao i svim životnim dobima.

Pažljivo birani preparati sa medicinskim supstancama Dr. Rimpler i Phyt’s , najmodernija aparatura koja prati vodeće svetske trendove, kao i naše profesionalno osoblje, pretvoriće Vaš boravak u jedno nezaboravno iskustvo.

Aparativni tretmani

Vođeni trendom svetske Wellness & Spa industrije, naš tim je uvrstio u ponudu najsavremenije tretmane lica i tela vrhunske nemačke aparativne tehnologije.

Posebno birani tretmani kombinuju aparativne tehnologije i medicinsku liniju preparata, što nam daje mogućnost da individualno kreiramo tretmane prema Vašim potrebama i time ostvarimo maksimalan efekat sa produženim delovanjem.

Wellness brošura

Naš moderno opremljen Wellness centar „Fontana“ se prostire na površini
od oko 1000m2 i predstavlja mesto za beg od svakodnevnice, oazu mira i
uživanja u opuštajućem okruženju.

WELLNESS BONTON

Poštovani,

U cilju što prijatnijeg boravka u našem wellness & spa centru, zamolićemo Vas da odvojite par minuta svog vremena i pročitate sledeće smernice.

Best
price
r
e
z
e
r
v
i
š
i
Rezerviši
Hotel Fontana Vrnjacka Banja

Rezervišite smeštaj

Pristupni kod (opcija)

Promeni / Otkaži rezervaciju »