Magična zima u Vrnjačkoj Banji

Kao kraljica banjskog turizma, naša vrnjačka lepotica i ove zime, s nestrpljenjem iščekuje svoje nove i stare posetioce koji žele da uživaju u svim njenim čarima tokom sretenjskih dana odmora.

Iako još uvek u potpunosti nije obukla svoju čarobnu zimsku toaletu, ipak nas snežne pahulje ovih dana povremeno obraduju svojim prisustvom. Nadamo se da će ih do Sretenja biti još više i da ćemo imati prilike da svi zajedno uživamo u snežnoj magiji koja je za našu Vrnjačku Banju jedinstvena i koja prosto očarava svojim izgledom.

Svi vi koji ste tokom snežne zime bili u prilici da nas posetite znate da vam opisujemo bajkovite predele prekrivene beličastim sjajem predivnih pahulja koje danju daju posebnu vedrinu, priliku za dečju, ali i porodičnu igru i radost, a noću poseban kristalni, romantičan sjaj koji oduševljava čak i one kojima romantika nije “jača strana”.

Izvor: vrnjackabanja.travel

Na samo 15 km od Vrnjačke Banje, sneg je već odavno prekrio poznata skijališta i sankališta na našem obližnjem planinskom dragulju – Goču. Radnim danima, a posebno vikendima, porodično druženje na ovoj planini je nezaobilazan deo većine Banjčana, ali i naših dragih turista. Bilo da je u pitanju skijanje, sankanje, grudvanje, pravljenje Sneška Belića ili samo šetnja i skakanje po snegu, kvalitetno je vreme koje na svežem i čistom vazduhu provodimo sa našom decom čija je radost neprocenjiva u tim porodičnim trenucima. To su predivne uspomene koje se pamte, koje stvaraju osećaj zajedništva, sigurnosti, sreće, bliskosti, osećaji koji se našoj deci duboko urežu u sećanja i na osnovu kojih, između ostalog, dalje grade temelje porodičnih vrednosti.

Bilo da dolazite sa decom, partnerom, prijateljima, planina Goč ima sve ono što vam je potrebno za zimske sportove – uređene ski staze, kako za početnike, tako i za rekreativce, čak i za one najmlađe koji se tek po prvi put susreću sa ski sportovima postoji i škola skijanja. Tu je i sva neophodna infrastruktura, ski liftovi, zičare, kao i kompletna oprema, a na vama je samo da dođete i doživite ovu darežljivu planinu koja nam nesebično pruža jedinstvena iskustva.

Posebna čar u ovim zimskim aktivnostima na planini Goč jeste i činjenica da ste na samo manje od pola sata vožnje već u Vrnjačkoj Banji i da imate priliku da se opustite u našim toplim sobama, apartmanima, da nastavite druženje u našem Wellness & Spa centru, uživate u fenomenalnoj raznovrsnoj hrani koja budi sva vaša čula, dobro se odmorite i osećate se kao kod kuće.

Kao što smo vam u nekom od prethodnih blogova pisali, medicinski stručnjaci tvrde da je kombinacija boravka u Vrnjačkoj Banji i na Goču idealna antistres terapija koju sebi i svojoj porodici možete da pružite. Pored toga, navode i da je odlična za sve oni koji imaju problema sa disajnim putevima, ali i kod kardiovaskularnih nepravilnosti.

Iznad svega, ono što je jedinstveno u ovakvoj vrsti odmora, jeste da imate priliku da provedete nezaboravne trenutke sa svojim voljenima, da se odmorite od svakodnevne gradske gužve, poslovnih obaveza, nezaobilaznog stresa i opustite se u lepoti i čaroliji prirode koja osvaja srca svih nas.

I zato, ukoliko još uvek niste isplanirali svoj odmor, iskoristite slobodne dane tokom Sretenja i zajedno sa svojim bližnjima posetite vrnjačku kraljicu. Unesite dodatnu toplinu u vašu svakodnevnicu, razvijajte još veću bliskost sa svojim voljenima uz iskrice zimske magije, osvežite ljubav, podsetite se onih najdivnijih zajedničkih trenutaka i kreirajte nove koje ćete uvrstiti u svoj spomenar najlepših uspomena.

A mi smo tu da vaša iskustva upotpunimo prazničnom atmosferom, kvalitetnom uslugom, srdačnom dobrodošlicom uz razne pogodnosti sretenjskog paketa koje smo pripremili samo za goste hotela Fontana.

Radujemo se vašem dolasku i čekamo vas na našoj dobro poznatoj lokaciji – na raskrsnici prirode i ljubavi.

Vaš hotel Fontana

Best
price
r
e
z
e
r
v
i
š
i
Rezerviši
Hotel Fontana Vrnjacka Banja

Rezervišite smeštaj

Pristupni kod (opcija)

Promeni / Otkaži rezervaciju »