Nezaboravni porodični trenuci u Vrnjačkoj Banji

Stiglo nam je proleće! Kao i mnogima, i nama je jedno od najomiljenijih godišnjih doba, a mnogo je razloga za to. Posebno u Vrnjačkoj Banji, mestu koje odiše prirodnim bogatstvima i svim onim darovima kojima smo blagosloveni zahvaljujući čarobnoj prirodi, proleće u banjskoj kraljici donosi jedinstvena iskustva.

Sve ponovo počinje da se budi, priroda dobija neke nove vesele boje, mirise procvetalog cveća i magičnog zelenila koji bude sva naša čula i neke od najlepših emocija. Rekli bismo da je proleće savršeno vreme da se oslobodite svakodnevnog stresa, brojnih obaveza i priuštite relaksirajući odmor za sebe i svoju porodicu u našem hotelu koji se nalazi u samom srcu Vrnjačke Banje.

Tačnije, na savršenoj lokaciji, na samo par koraka od banjskog parka koji očarava svojom lepotom i za koji često volimo da kažemo da šetnja njegovim predivnim stazama nije obična šetnja, već magija koja vas vraća sebi i čini da se ponovo povežete sa sobom i svojom suštinom. To je ono što nam je, u današnje vreme, usled sve prisutnijeg stresa i nedostatka vremena za sebe i svoje voljene, svima neophodno.

Svež vazduh, prolećna atmosfera, razne aktivnosti na otvorenom i zatvorenom prostoru za vaše najmlađe, panoramski točak koji pruža nezaboravan doživljaj, čuveni izvori mineralnih voda koji imaju brojna lekovita svojstva, a ujedno utiču i na podmlađivanje uma i tela, samo su deo sadržaja koje vam Vrnjačka Banja može ponuditi.

Pored toga, dugogodišnja ugostiteljska tradicija duga više od 150 godina, potkrepljuje sve one priče i činjenice o autentičnom gostoprimstvu i darežljivosti vrnjačkih domaćina koji znaju kako da ugoste svoje turiste, kojima se ugostiteljstvo generacijski prenosilo s kolena na koleno i zbog kojih nam se, između ostalog, gosti iznova vraćaju.

Sve ovo zajedno doprinosi kvalitetnom i relaksirajućem odmoru koji možete doživeti u hotelu Fontana. Bilo da želite udobne, prostrane sobe, porodične ili luksuzne apartmane, mi smo tu da vašim željama izađemo u susret i učinimo da u našem hotelu i Vrnjačkoj Banji kreirate najlepše uspomene.

Tu su i savršeno izbalansirani obroci kojima posvećujemo posebnu pažnju, Wellness & Spa centar koji vam pruža priliku da se potpuno opustite, okrepite svoje telo i duh, a ujedno i povežete se sa svojim najmilijima. Jer kvalitetni porodični trenuci su iskustva koja se večno pamte i doprinose zdravom psihološkom, duhovnom i fizičkom razvoju naše dece, ali i nas.

I zato, zastanite malo i pokušajte da budete prisutni. Uživajte sa svojim najmilijima u kvalitetnim porodičnim aktivnostima, priuštite sebi i svojoj porodici odmor uz nezaboravna iskustva, pronađite vremena za ono što je najvažnije, a na šta često nesvesno zaboravljamo. Jer vreme konstantno teče, a ono je jedino koje ne možemo da vratimo.

U to ime, želimo vam da svakodnevno zajedno kreirate srećne i radosne porodične trenutke.

Vaš hotel Fontana ❤️

Best
price
r
e
z
e
r
v
i
š
i
Rezerviši
Hotel Fontana Vrnjacka Banja

Rezervišite smeštaj

Pristupni kod (opcija)

Promeni / Otkaži rezervaciju »