Vrnjačka Banja – domaćin kojem se gosti rado vraćaju

Kao što i sami znate, u bilo koje doba godine da posetite našu banjsku lepoticu, uvek je raspoložena da vam pruži ono najbolje i najlepše što ima. Tu je prvenstveno predivna priroda, uživanje uz pravi odmor u Vrnjačkoj oazi mira, kulturno-istorijske znamenitosti, zabavni sadržaji za decu, ali i kvalitetna muzika i dobar provod za one koji su ljubitelji takve vrste zabave.

Iako smo se toliko radovali zimi, čarobnim pahuljama, sankanju, grudvanju, skijanju na Goču, romantičnoj šetnji banjskim parkom prekrivenim snežnim prekrivačem, sunce je odlučilo da nas ipak još malo počasti svojim prekrasnim sjajem i ugreje u ovim zimskim danima. Zašto onda ne iskoristiti sve ove čari i uživati u sunčanim januarskim danima?

Praznična idila koja ovih dana posebno ulepšava Vrnjačku Banju samo je još jedan od razloga da je posetite i uživate u prelepoj atmosferi koja očarava sve naše goste. Mesto u kojem se poštuje i neguje tradicija, u kojem se praznici slave sa puno radosti, ljubavi, bliskosti, mesto koje je bilo i ostalo dobar domaćin kojem se gosti vrlo rado vraćaju.

Banjska kraljica koja se pamti po kvalitetnom ugostiteljstvu, srdačnosti, gostoprimstvu, ljubaznosti, osećaju topline i zajedništva, ovih dana sija još lepšim sjajem obojena prazničnom atmosferom i dobrim raspoloženjem.

Jer takvi su naši Vrnjčani – vedri, ljubazni, kreativni, nasmejani, ljudi širokog srca i tople duše, oni koji vole druženje, bliskost, muziku, domaćini koji znaju da ugoste i da se zajedno raduju i vesele. Tu su i da pomognu kada je potrebno, ali i da gostima obezbede mirno okruženje, opuštanje, odmor satkan od raznih lepršavih iskustava koja se pamte.

Upravo naši vredni i gostoljubivi meštani, vrhunski ugostitelji, zajedno sa čarobnim prirodnim bogatstvima koje Vrnjačka Banja poseduje, daju tu posebnu energiju i predstavljaju sjajan spoj koji neguje kvalitetnu uslugu, tradicionalne i porodične vrednosti zbog kojih nam se gosti sa osmehom vraćaju.

I dalje ćemo se truditi da negujemo naše ključne vrednosti, da osluškujemo želje, potrebe gostiju i uspešno na njih odgovorimo. Jer ono što nas kao ugostitelje usrećuje su upravo ti iskreni osmesi na njihovim licima, zadovoljstvo i radost koji iz njih isijavaju, a to je samo još jedna potvrda da smo na pravom putu, da smo doprineli nečijoj sreći. I to je za nas neprocenjiv osećaj koji nas dodatno motiviše i inspiriše da konstantno rastemo, razvijamo se i prevazilazimo sva očekivanja naših dragih gostiju.

I zato, ukoliko želite da u duhu praznika uživate u svim čarima naše Vrnjačke Banje, ali i da se kvalitetno odmorite od svih obaveza, briga, stresa i uplovite u našu vrnjačku oazu mira, mi smo tu da vas sa radošću dočekamo i ugostimo na našoj dobro poznatoj lokaciji – na raskrsnici prirode i ljubavi. ❤️

Vaš hotel Fontana

Best
price
r
e
z
e
r
v
i
š
i
Rezerviši
Hotel Fontana Vrnjacka Banja

Rezervišite smeštaj

Pristupni kod (opcija)

Promeni / Otkaži rezervaciju »