Vrnjačka Banja – mesto gde ljubav caruje

U koje god doba godine da dođete u Vrnjačku Banju, svako od njih je posebno i nosi neku svoju priču prožetu romantičnim duhom i mirisima ljubavi.

Ukoliko nam dolazite ovih letnjih dana, gde god da se okrenete, možete ugledati romantične prizore. Posebno ukoliko ste smešteni u našem hotelu Fontana, koji se nalazi na samoj raskrsnici prirode i ljubavi – na samo 68 koraka od čuvenog “Mosta ljubavi” i sa druge strane, odmah uz predivan banjski park.

Kada krenete u šetnju našim parkom, prvenstveno ćete biti očarani savršenom prirodom koja krasi ovo jedinstveno mesto.  Bujno i magično drveće koje pleše svoj letnji ples uz muziku nežnog povetarca, cvrkut ptica koje pevaju svoje vesele pesme, čist vazduh koji odiše mirisnim notama ljubavi, kao i radosni žubor reke koja svojim zvucima pozdravlja prolaznike, samo su neki od prvih susreta koje možete doživeti u druženju sa našom prirodom.

U samom parku, odmah prekoputa hotela Fontana, nalazi se i romantični paviljon koji je bio domaćin i svedok brojnih izjava ljubavi, prvih poljubaca, prosidbi, venčanja… Da može, sigurni smo da bi nam ispričao neke od najromantičnijih ljubavnih priča.

Ukoliko poželite, imate mogućnost i da se našom Banjom provozate gradskim vozićem ili kočijama i sve njene lepote sagledate i doživite iz malo drugačije perspektive. Možda baš to bude jedno od vaših romantičnijih iskustava.

Pored toga, Japanski vrt, brojni otvoreni i zatvoreni bazeni, fenomenalna domaća i internacionalna kuhinja, Wellness & Spa centri koji vas prosto zovu da se opustite i odmorite zajedno sa voljenom osobom. Obilazak vinarije i degustacija vina, Rimski izvor, zamak Belimarković za sve ljubitelje kulture i umetnosti, prelepi okolni manastiri, planina Goč koja se nalazi na 15 km od Vrnjačke Banje, samo su još neki od brojnih sadržaja u kojima možete da uživate.

Eto, takva vam je naša Banja – prirodna, darežljiva, romantična, gostoljubiva, tradicionalna, a u isto vreme i moderna. Ona vas prosto zove i inspiriše na ljubav, romantiku, radost, uživanje, mir. Budi u vama neke od najplemenitijih emocija koje čine da se osećate posebnim, dajući vam hrabrost i motivaciju da se prepustite svim njenim čarima i uživate u trenucima provedenim sa voljenom osobom. Samo budite prisutni, opustite se i dopustite da se magija ljubavi dogodi. To su jedinstvene uspomene koje ćete, verujemo, poneti iz naše Vrnjačke Banje.

I baš u ovom čarobnom mestu, mnoge ljubavi su rođene. Neke od njih su i završene. Ali, kao neko ko duboko veruje u ljubav i divi se svakom njenom obliku, želimo da verujemo i da je više onih koji su tu ljubav znali da neguju, koji je i dalje svakodnevno nadgrađuju, prevazilaze razne izazove pred kojima se ljubav ponekad nalazi, i zajedno sa njom rastu i razvijaju se.

U to ime, slavite ljubav svakodnevno, a mi vas očekujemo na dobro poznatom mestu gde se i dalje nove ljubavi rađaju, a one stare nadgrađuju.❤️

Vaš hotel Fontana

Best
price
r
e
z
e
r
v
i
š
i
Rezerviši
Hotel Fontana Vrnjacka Banja

Rezervišite smeštaj

Pristupni kod (opcija)

Promeni / Otkaži rezervaciju »